Dnes na Arsenal - Žižkov B

Archiv
Verze pro tisk |

Prodlouží Arsenal svoji úspěšnou šňůru proti mančaftům z hlavního města?


Žižkovští se nacházejí na samotném chvostu tabulky, z dvanácti utkání dokázali nasbírat jen jedenáct bodů, a to ještě všechny získané body získali v domácím prostředí. V duelech na hřištích soupeřů se jim vůbec nedaří, ze šesti klání odešli šestkrát se sklopenou hlavou. Nejbolestivější porážku si připsali hned v prvním kole, kdy nestačili na Varnsdorf (4:0). Následující souboj s Hlavicí měl podobný scénář jako s Varnsdorfem (3:1). Premiérová výhra přišla v zápase s Vyšehradem (3:2), další derby sehrála Viktorka s Motorletem a opět vítězně (3:1), třetí derby již Žižkov nezvládl a béčku Slavie podlehl 0:3. Poslední střetnutí ale zvládli Středočeši na výbornou, tápající Písek přehráli jasně 2:0.


V minulém ročníku patřili Viktoriáni k tomu lepšímu, co třetí liga nabízela. Konečné účtování zařadilo Žižkov na velmi slušnou pátou pozici.


Nejlepšími střelci Pražanů jsou útočníci Tomáš Matějka a Róbert Demjan, kteří vstřelili po třech brankách. Tito dva také figurují na soupisce A mužstva.


Obě družstva se spolu utkala v přípravě, kdy Severočeši vyhráli v Praze díky vlastnímu gólu jednoho z domácích.


Sestava Žižkova v utkání s Pískem: Boháč – Houžvička, Brabec, Biško, Procházka J. - Kočí, Pilař, Demjan, Folwarczny (82. Turek) – Straka, Matějka


Arsenal nemá v tomto měsíci vůbec dobré výsledky, třikrát za sebou nevyhrál, což znamenalo posun na deváté místo. Nyní má před sebou velkou šanci, jak ztracené body nabrat zpět, neboť hraje s týmy z dolní části tabulky, ať už je to právě Žižkov, Vyšehrad a Motorlet. V bilanci venkovních utkání na tom není Arsenal zrovna nejlépe, protože má na svém kontě jen výhru ze Slavie. Ve svém teritoriu však sbírá body pravidelně, až na výjimku v duelu s Ovčáry, kdy prohrál 0:1. Pomalu se začíná probouzet spící střelec a kanonýr minulé sezony v divizi Radim Věchet.


 

Nahoru