Pomerančový mítink 2005

Archiv
Verze pro tisk |

Českolipští atleti se zde neztratili a předvedli řadu kvalitních výkonů.


Nejlépe si vedla v kategorii nejmladších žákyň Veronika Süsnerová, která s přehledem vyhrála čtyřboj.


Čtyřboj se skládal z běhu na 60 m, hodu medicinbalem, dálky a běhu na 300 m a byl jedinou disciplínou pro nejmladší žactvo, které bylo rozděleno na podle věku na ročník 1994 – 95 a na 1996 a mladší.


Právě mezi nejmenšími přidala 3. místo Natálka Kozáková, kterou trénuje stejně jako dceru Veroniku G. Süssner. Další třetí místo získala v běhu na 60 m překážek mladší žákyně Lucka Kalousková časem 10,62 s. a v kategorii starších žákyň od ní „opsala“ umístění Bára Procházková, výkon 10,40 s. Obě naděje trénuje R. Málek.


O stejné umístění se dělila za dvěma polskými závodnicemi s libereckou závodnicí Svědíkovou i Tereza Zajícová ve skoku vysokém za výkon 155 cm.


Ocenění zaslouží i čtvrtá místa staršího žáka Jakuba Hrdiny v běhu na 800 m (trenér M. Németh) čas 2:16,41 min, a nejmladších Daniely Dlouhé a Hynka Bárty ve čtyřboji.


Celou řadu pěkných výkonů a zlepšených osobních rekordů předvedla i řada dalších českolipských závodníků. Své výkony nyní budou mladí atleti ladit nejen v tréninku, ale i v sérii závodů v České Lípě a okolí, aby od půlky ledna do března dokazovali svoji vzestupnou úroveň na krajských přeborech všech kategorií v hale.

Nahoru